چگونه این همه پول آنها را پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #80499149

با سلام و عرض ادب
چند ماهه قبل کارگران مجتمع خصوصی من ازم شکایت کردند در حالی که خودشان رفته بودند و اخراج نشده بودند آنها سر کار زیاد حاضر نمیشدند و ارباب رجوع به شدت گلایه مند از کار این دو نفر بود به مجتمع ضرر میرساندند شاید یکی دوساعتی در آنجا کار میکردند اسم مجتمع به نام من هست اما پول آنها را پدرم که تازه فوت کرده اند میدادند خودشم هر سه ماه یکبار چون مجتمع درآمد چندانی نداشت و ندارد و فقط من سه ماه برایشان پول واریز کردم چندین بار هم به دلیل کار نکردنشان از اداره خودمان برایم تذکر کتبی داده اند چون در جلسه ی اول قرار داد و بیمه ندارند و مدرکی برای اثبات کار کردنشون نداشتند رای آمد که مدرکی این دو نفر برای خود ندارند حال در جلسه ی شورا ی حل اختلاف اداره ی کار که رفته بودیم نماینده ی آنها تقاضای ۱۵ میلیون پول برای هر دو نفر را از من خواست من هم واقعا یک دختر مجرد بی پدر با درآمد هر شش ماه یکبار یک میلیون تومان از کجا بیارم پول آنها را بدهم در شورای حل اختلاف اداره ی کار گفتند خانه ی شما را مصادره میکنند اگر بیمه و حق و حقوق بخواهند / مدرک آنها پرینت بانکی بود که پدرم برایشان واریز کرده بود چند سالی را و من سه ماه پرداخت کردم - باز جدیدا بعد از جلسه ای که اخیرا داشتیم دوباره اعتراض کردند به رای اول که مبنی بر نبود دلایل کافی الان پرینت واریزی در دستشان است که پدرم هر سه ماه یکبار برایشان پول واریز میکرد و در اعتراض نوشته اند ۵ ساعت کار می کردند در صورتی که من شاهد دارم فقط نیم ساعت هم در مجتمع حضور داشتند- خواهش من این است من یک دختر مجرد بی پول چگونه این همه پول آنها را پرداخت کنم آیا راهی جز پرداخت پول هست تمنا میکنم راهنماییم کنین

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه قانون کار حمایتگر کارفرماست ،و به محض احراز رابطه کارگری و کارفرمایی محکوم به پرداخت میشوید ،شما می بایست در تنظیم قرارداد با اینگونه افراد که به صورت ساعتی کار میکنند دقت کنید و اقدام به عقد قرارداد با کمک وکیل متخصص در این حوزه اقدام نمایید که در آینده آثاری مترتب شما نشود.