نرسیدن ابلاغیه دادگاه خانواده برای مهریه را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۵۵ #80495302

سلام
خانم بنده ۴ ماهه گذاشته رفته دیروز با من از دادگاه زنگ زدن گفتن چرا شما امروز نیامدین وقت دادگاهه مهر شماست
درصورتی به من هیچ ابلاغی نرسیده در ضمن منزل و ادرس بنده کرج هست که گویا وکیل همسرم آدرس اشتباهی دادن و ادرس تهران دادن که همه این موارد به منشی دادگاه که تلفن زد گفتم بعد ایشان قطع کردن و دوباره زنگ زدن گفتن شنبه تشریف فلان شعبه بیاوردید
حال سوال بنده این هست که
مگه از دادگاه زنگ میزنن؟
بنده که ابلاغی بدستم نرسیده درست هست شنبه برم اون شعبه؟
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود قانونا الزامی به حضور نیست، لکن بهتر است حاضر شده و جویای موضوع شوید

با سلام
بله گاهی اوقات تماس می‌گیرند شما حتما برو شعبه و درخواست تغییر آدرس کنید و ثنا ثبت نام کنید و اگر رای صادر شده اعتراض واخواهی یا تجدیدنظر خواهی کنید البته اگر دلیلی برای پرداخت دارید وگرنه اگر اموالی ندارید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید

با سلام
با توجه به اینکه ابلاغ کتبی یا از طریق سامانه ثنا به شما اطلاع رسانی نشده است الزامی به حضور ندارید ولیکن برای اطلاع و پیگیری پرونده بهتر است در تاریخ مقرر در شعبه حضور پیدا کنید.

سلام
اصولا باید ایلاغیه صادر شود
بهتر است جهت پیگیری امر حضورا در شعبه حاضر شوید

پیگیری از شعبه ضرری ندارد در هر حال در صورت عدم حضور و عدم ابلاغ واقعی رای غیابی صادر میشود.ولی به این نکته توجه داشته باشید ابلاغ از سامانه ثنا رای رو حضوری میکند.

سلام علی القاعده باید ابلاغیه صادر شود اما در صورت عدم پیگیری و عدم مراجعه به شعبه ممکن است رای غیابی صادر شود