اذیت و آزار و تهدید چگونه قانونا قابل برخورد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۶ #80483120

سلام وقت بخیر
شخصی در زمانی که من متاهل بودم وارد زندگی ما شد و در زمانی که متاهل بودم بارها و بارها اذیت و ازار زیادی رو برای ما ایجاد کرد که این موضوع باعث شد بین من و همسرم جدایی بدون طلاق اتفاق بیافته.
پس از این جدایی اون شخصی که مزاحمت ایجاد کرد اومد در خونه و منو برد توی پارک و با درگیری و کتک زدن منو برد تو خونش چند سالی در منزل اون شخص به ناچار بخاطر ترس از آبرو زندگی کردم اون شخص طوری رقتار میکنه که مثلا من وقتی میرم پیش بچه هام اگه د روز بگذره میره در خونه مادرم و با تهدید و اربده کشی دنبال من میگرده که منم به ناچار برای اروم کردنش مجبور میشم دوباره برگردم
حالا میخوام بدونم ایا این موضوع قابل حله؟ و اینکه اگه کار به دادگاه بکشه من محکوم میشم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سئوال شما بسیار مبهم است . اگر بدون وجود علقه زناشویی و یا در زمان تاهل ، شما تن به زندگی مشترک با وی داده باشید مجازات سنگینی در انتظارتان می باشد مگر اینکه با شکایت از وی بتوانید موضوع اجبار و اکراه را به اثبات برسانید که در این صورت مجازاتی برای شما منظور نخواهد شد .

با سلام
اول باید مشخص کنید شخص پدر یا برادر و،، یا غریبه!
محکوم شدن شما هم بسته به شرایط و شواهد دارد و فقط در دادگاه مشخص میشود

"با سلام"
موضوع شما با طرح این که چند سالی شما با او زندگی میکنید ولی در تاهل هستید قابل تامل است،میتوانید از پلیس ۱۱۰ در این خصوص تماس و گزارش نمایید و ایشان چنین حقی ندارند مگر اینکه مدرک یا سندی از شما داشته باشند که مجبورتان کنند
در هر حال موضوع مبهم میباشد بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

با سلام و احترام
با توجه به فرمایشات شما این شخص چندین جرم مرتکب شده است که مهمترین آن حبس شما در منزل بدون رضایت میباشد که خود از نظر حقوقی بسیار قابل پیگیری و مجازات میباشد که خواهشمند است با یکی از وکلای محترم مشاوره و درخواست شکایت کیفری علیه نامبرده نمایید تا بتوانید به حق قانونی خود برسید .
موفق باشید