یکی وثیقه گذاشته برای کسی که محکومش کردیم که بیاد بیرون،متهم متواری شده،چطور از وثیقه آزادیش استفاده کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۷ #80476

یکی وثیقه گذاشته برای کسی که محکومش کردیم که بیاد بیرون.
اون تقاضای اعسار داد و پذیرفته شد ازش ولی حالا نه پیش پرداخت رو داده نه اقساطش رو.
اگر بخوایم روی اون سندی که جهت وثیقه گذاشتن اقدام کنیم باید چیکار کنیم؟چون اون شخص الان متواری هست و دسترسی نداریم بهشTاصلا اون وثیقه هنوز گرو هست یا آزاده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید نسبت به وثیقه اقدام نمایید

نسبت به وثیقه گذاشته شده اقدام نمایید.

باسلام از طریق شعبه مربوطه که وثیقه رو پذیرفته باید اقدام کنید

با سلام، نسبت به ضبط وثیقه اقدام کنید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید وثیقه هنوز موجوده بایستی نسبت به آن اقدام نمایید

با درود فراوان
وثیقه هنوز موجوده بایستی نسبت به آن اقدام نمایید .