ایا میتوانند از این اقدام ما شکایت تحصیل مال نامشروع بدهند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۹ #80464950

با سلام
بنده به همراه همکاران خود مدتی در یک شرکت مشغول کار بوده ایم با توجه به شرایطی که به وجود امده مدیریت به ما اعلام کردن که برای ادامه فعالیت بهم پیشنهاد کاری بدهید و هزینه ها رو در بیارید ما برای این کار بعد از یک ماه از گفته ایشان ما با یک نقشه فنی که دو سال پیش اعداد ان را تغییر داده بودیم و در واقع با نقشه اصلی متفاوت است به همراه دو قطعه که یکی از ۲۰ قطعه دستگاه هست را به همان محلی که قبلا دستگاه را ساخت هبودیم مراجعه کردیم(در مرحله قبل ساخت نیز به خاطر کم کردن هزینه ها نامی از شذکت نیاوردیم و تمامی اوراق کار نیز به نام بنده میباشد) و برای اینکه با مبلغ پایینی به ما پیشنهاد بدهند گفتیم نقشه های اصل را دارید یا نه که ایشان فرمودند نداریم و ما همان نقشه های خلاف واقع را به ایشان به همراه دو قطعه دادبم که فقط مبلغ و پیشنهادی که عملیاتی هست را به ما بدهد- بعد از دو هفته از انجایی که مدیریت از این کار مطلع میشوند از این کار ما اهرم فشار اینجاد کرده اند و اقدام به شکایت تحصیل مال نامشروع کرده اند و حتی تعدادی گوشی موبایل که برای کار شرکت بود نیز درخئاست عودت داده اند و ما از طریق کلانتری با این موضوع مطلع شدیم بعد از صحبت ها مدیریت گفتند از انجایی که تقریبا نفری ۳۰ میلیون به ما بدهکار است گفتند در صورتی از شکایت خودم منصرف میشوم که نامه عدم طلبتان را امضا کنید و من از شکایتم رضابت بدهم
سوالم این است در حالی که تمامی اقدامات برای امور شرکت بوده و به گفته ایشان بوده در دوماه پیش و درخواست ایشان مبنی بر اینکه برای ادامه فعالیت بهم پیشنهاد روش کار جدید بدهید
در حالی که از این کار می خوان اهرم فشار برای امضا نامه عدم طلب ما استفاده کنند؟؟؟

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام جرمی محقق نشده.

با احترام طبق اظهارات شما جرمی واقع نشده است

با سلام
ظاهرا قضیه می‌گوید جرمی واقع نشده ولی نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر است

پاسخوگیی بدین صورت مبسر نیست بایستی مشاوره نمایید

سلام
از نظر قانون جرمی اتفاق نیافتاده است.

بنام خدا،موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

با درود به زعم حقیر جرمی واقع نشده است.