تصرف عدوانی ملک را چگونه باید پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۱ #80457

با عرض سلام و خسته نباشید
شخصA یک قطعه زمین ۵۰۰۰ متری که دارای سند میباشد و تفکیک شده نیز هست را به صورت ۲ دانگ تقسیم و به ۳ شخص B.C.D به صورت وکالتی فروخته است که در برگه سند تنظیمی توکیلی قید شده است که این ۳ شخص (B.C.D)منفردا ۲ دانگ یا هر ۳ به صورت ۶ دانگ میتوانند این وکالت را به غیر تفویض کنند حال این ۳ شخص وکالت را به شخص F با تمام اختیارات تفویض کرده و شخص F با توجه به اختیاراتش از این زمین ۵۰۰۰ متری یک قطعه ۱۷۰ متری تفکیکی را ۳۴ سال قبل به پدرم به صورت وکالتی تفویض کرده اند و پدرم ساختمانی بر روی این احداث کرده اند
حال بعد از ۳۴ سال شخصی ادعا کرده است که صاحب و مالک این قطعه زمین است و دارای تمام مبایعنامه های ملکی و استعلام های ثبتی می باشد و ملک را تصرف کرده است
پدرم به دادگستری محل شکایت تصرف عدوانی کرده اند ولی با توجه به این که شخص پدرم خود به صورت وکالتی این زمین را خریداری کرده ایا مالکیت پدر بنده اثبات می شود یا خیر؟ زیرا هیچ سابقه ثبتی به نام پدرم در ثبت اسناد موجود نمی باشد
در ضمن همسایه های پدر بنده نیز استشهادیه ای نیز بر موضوع مالکیت و سکونت پدرم در این ۳۴ سال را تنظیم کرده اند.
قابل ذکر هست که این ملک در ۵ سال اخیر خالی از سکنه بوده به دلیل مشکلات متعددی که توسط مستاجرهایی که پدرم داشتند و ایجاد کردند. اخرین مستاجر به حکم دادگاه شورای حل اختلاف حکم تخلیه ان صادر شد و پرونده ان موجود می باشد که قاضی حکم تخلیه مستاجر را صادر کرده است.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به ادراه ثبت اسناد و املاک رفته و پیگیری نمایید .

با درود ابتدا باید اثبات مالکیت مطرح کرد.

پدر شما ابتدا باید دادخواست اثبات مالکیت را تقدیم دادگاه کنند.