آیا طول درمان در تعیین دیه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۰ #80411

سلام
عابر پیاده بودم سال ۹۴ تصادف کردم و هزینه درمانم حدود ۷۰ میلیون شده
ماشینی که به من زد بیمه بوده
می خواستم بدونم :
۱) آیا علاوه بر دیه میشه فاکتورهای مربوط به درمان رو ارائه داد و هزینه رو مطالبه کرد؟
( بعد از یه هفته از عمل پلاتین ران راستم عفونت کرد که مزمن شده و هزینه درمان پام بیشتر از سی میلیون شده و طبق گفته دکتر دیگه عفونت خوب هم نمیشه تمام زندگی منو تحت تاثیر قرار داده در حالی که پزشک قانونی فقط ۵ درصد زده برا عفونت.)
۲)آیا طول درمان در تعیین دیه تاثیری داره یا اینکه طول درمان مهم نیست.دکتر پزشک قانونی گفته طول درمان حذف شده. در حالی که من به خاطر تصادف کارم رو از دست دادم و بعد از ۱۸ ماه هنوز نمی تونم بدون عصا راه برم.

ممنون از راهنمایی شما.

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید پاسخ به سوال به دلیل گذشت زمان امکان پذیر نیست

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام