آیا زن می تواند مرد را به زور وادار به زندگی در شهر خود کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۰ #80389

سلام
یه مدتیه با خانمم دعوام شده و حتی به کتک کاری دو طرفه هم کشید ولی خب شکایت نکرده
الان خانمم میگه یا مهریه مو می خوام یا باید بریم شهر ما زندگی کنیم
من توانایی پرداخت کامل نفقه رو ندارم و فقط می تونم قسطی بدم
می خواستم بپرسم اگه از این به بعد کتک کاری نباشه خانمم می تونه حق طلاق رو بگیره با دعواهای قبلی که شکایت نکرده؟
هرچند بداخلاقیای خانمم زیاده ولی منم رفتم پیش روانپزشک و خانمم پیش روانشناس تا خوب شیم با توجه به رفتنم پیش روانپزشک می تونه حق طلاق بگیره؟ شرط گذاشته بریم شهر اونا زندگی کنیم و من نمی خوام برم
نمی خوام خانمم رو طلاق بدم در کل بگین چیکار کنم تا نتونه حق طلاق بگیره

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید که باید شزوط ۱۲ گانه ضمن عقد را اثبات کنید تا بتوانید طلاق بگیرید .

موارد فوق به تنهایی به همسرتان حق طلاق نمی دهد و چنانچه ایشان قصد جدایی داشته باشد یا باید یکی از شروط ۱۲گانه مندرج در عقدنامه را اثبات نموده و یا در ازاء بخشش مالی به شما و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارد برای طلاق خلع اقدام نماید که البته صدور چنین حکمی سخت و زمان بر است.