خانوم بابت مهریه توقیف کرده؛ آیا جز مستثنیات دین بنده است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۸ #80387972

سلام، وقت به خیر. بنده از لحاظ مالی بسیار ضعیف هستم و حدود ۲۰۰ میلیون تومن به بنده سهم الارث از منزل پدری تعلق گرفته که به صورت ملک هست و مادرم و برادرم همچنان بعد از فوت پدر در آن منزل ساکن هستند و هنوز انحصار وراثت نداده ایم بنده به جز پول رهن منزل هیچ پول ، منزل و ماشینی هم ندارم و خانوم بابت مهریه توقیف کرده آیا جز مستثنیات دین بنده است؟ چنانچه در شعبه اجرای احکام لایحه مستثنیات دین ارائه دهم و مخالفت بشود می توانم اعتراض کنم یا از سیکل دیگری پیگیری کنم؟ نظرات متفاوت هست ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . سهم الارث شما ، چه بصورت وجه نقد باشه چه بصورت سهمی از ملک ، جزو مستثنیات دین شما نیست . درحال حاضر با توجه به اینکه از سهم الارث تون خودتون استفاده نمی کنید پس مازاد بر مستثنیات دین تون محسوب میشه . اعتراضم هم کنین ترتیب اثر موفقی نخواهد داشت . چنانچه نیاز به وکالت و مشاوره بیشتر دارید درخدمت هستم