چگونه می تونم از خودم رفع اتهام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۹۲ #80387635

باسلام و احترام
یکی از دوستانم به بهانه مفقود شدن کارت های بانکی، کارت بانکی بنده رو میگیره و بعد از ۵ روز متوجه میشم که حسابم مسدود است، پیگیری که کردم دیدم مبلغ ۲ میلیون در ۲ فقره واریزی توسط شخص دیگری که پسر عموی دوستم است واریز شده و مجددا دوستم اقدام به برداشت پول و انتقال آن به حساب شخص دیگری که آشنا هستند واریز کرده، حالا از بنده طرح شکایت شده، در حالی که پول مستقیم از حساب شاکی به حساب من واریز نشده و از کارت پسر عموی دوستم به کارتم واریز شده و از ایشان هم پیگیری کردم متوجه شدن از زمان کلاهبرداری پول بعد از چند دست به حساب من واریز شده و از کارت من انتقال داده شده به کارت بانک دیگری که اون هم مال همین پسر عموی دوستم است.چگونه می تونم از خودم رفع اتهام کنم. ۱ نفر شاهد هم در زمان ارائه کارت به دوستم دارم.
ممنون، لطفا در این خصوص است که برام یه دفاعیه محکم ارائه فرمایند راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کارت بانکی متعلق به شما و پاسخگویی در مورد آن به عهده مالک آن است . باید در دادگاه عدم وءاستفاده و فقدان قصد مجرمانه و همچنین فقدان عنصر مادی بردن مال غیر را ثابت کنید .

راهای مختلفی وجود دارد بستگی به پرونده و موقعیت محکمه دارد اما با شهادت شهود و عدم اثبات سونیت خود می توانید از خود رفع اتهام نماییدبقیش با خدا و دادکاه است

شهادت شهود یکی از دلایل وادله محکم در امور کیفری می باشد به استناد همین دلیل ‌و فقدان سونیت می توانید مبرا شوید

با احترام از شاهد استفاده نمایید .و از اینکه نیت شما به چه علتی بوده را بیان دارید

سلام
با توجه به شهود و اثبات عدم سونیت و اطلاع میتوانید خود را مبرا کنید

باید به استناد شهادت شهود بی اطلاعی خود را اعلام کنید

درود بر شما، در این مورد شما بایستی از طریق احدی از متخصصین سایت اقدام به تنظیم دفاعیه نمایید، علی‌ای‌حال راه دفاع شما، استناد به شهادت شاهد خواهد بود تا بتوانید عدم وجود کارت در ید خود را اثبات کنید.