بیمه بیکاری به علت کرونا شامل من میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۷ #80387532

با سلام.
من کارگر قراردادی یه کارخانه هستم. متسفانه با بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی محل کار ما تعطیل است البته مدیر عامل ما گفته میتوانید از بیمه بیکاری تامین اجتماعی استفاده کنید. سوالم این است که با اینکه در کارخانه مذکور ۷ ماه بیمه برای من رد شده است اما کل سوابق بیمه رد شده در جاهای مختلف حدودا ۳ سال است بیمه بیکاری شامل حال من میشود یا حتما باید در محل کارم قبلیم حداقل یکسال بیمه رد شده باشد؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه بیکاری درصورت پرداخت حداقل ۶ ماه حق بیمه تعلق میگیرد. درصورتی که ۳ سال حق بیمه پرداخت شده باشد در صورت مجرد بودن ۱۲ ماه و در صورت متاهل بودن ۱۸ ماه حقوق پرداخت مشود

بیمه بیکاری به شما تعلق خواهد گرفت.

در دوره بیکاری حقوق را تامین اجتماعی پرداخت می کند صرف پرداخت حق بیمه کافی است مهم نیست که از کجا پرداخت شده باشد بنابراین در صورت طولانی شدن بیماری کرونا بیمه بیکاری تعلق می گیرد