آیا امیدی هست که سهم اب خود را برگردانم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۵۰ #80384136

با سلام
زمین کشاورزی که دارای چاه آب شراکتی است امسال شریک چاه منع گرفتن اب شد و بنده به عنوان رفع تصرف شکایت کردم و ایشان در دادگاه قرارداد عادی اوردن که مدعی بودن بنده چهار سال پیش سهم آبی خود را فروخته ام با اینکه بنده طی این چهار سال یا زمین در دست اجاره بوده ( اجاره نامه موجود است ) یا خودم کاشته ام شهود شهادت دادن که بنده خودم اثر انگشت زده ام ولی از ثمن معامله بی خبر بودند و دو تن دیگر به صورت کتبی نوشتن که قرار داد را امسال پاییز امضا کرده اند قرار داد به کارشناسی ارجاع شد و نظر کارشناس هم این بود اثر انگشت بنده است این جانب فردی بیسواد هستم و تا الان پولی به عنوان فروش حق آبه دریافت نکرده ام یا اصلا به فکر فروش آب نبوده ام در ضمن با فروش آب به ارزش ملک خود را پایین می اوردم و به امر واقف هستم و هیچ وقت چنین کاری نمی کنم خواستم راهنمایی کنید از چه طرقی شکایت کنم با توجه به اینکه بی سواد هستم

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ادعا دارید که نفروخته اید می توانید سند را انکار نمایید یا ادعای جعل مطرح نمایید البته بهتر ایت مدارک بررسی شود

اگر مدعی هستید نامبرده بهمراه دوستان خود با قصد ونیت قبلی از بیسوادی شما سواستفاده کردند و یا اثر انگشت شما را قبلا گرفتن ویا بجای اثرانگشت صورتمجلس حق آبه شما را از دستت خارج کردند
به اتهام جعل و سواستفاده از بیسوادی علیه خریدار و شهود سند حق آبه شکایت کنید هرچند درقانون بیسوادی شما دلیل بر عدم اطلاع از مفاد سند قابل قبول نمی باشد

چنانچه با توجه به اظهارات خودتان طی سند عادی ،شاکی مدعی می باشد ، قرارداد فی مابین منعقد شده نسبت به سند ارائه شده از جانب شما مورد انکار می باشد، دادخواست کلاهبرداری،جعل اسناد،اقدام نماید

درود بر شما، در این مورد چنانچه مدعی هستید بر اثر جعل این قرارداد تنظیم شده و شما حق‌ خود را دریافت نکردید، می‌توانید هم منکر قرارداد به دلیل بی‌‌سوادی شوید، هم نهایتا حق خود را بر اساس همان قرارداد مطالبه کنید.

می توانید نسبت به سند عادی ادعای انکار نمایید تا به کارشناس ارجاه شود . در صورتی که معتقد به جعل هستید می توانید شکایت جعل دهید.

با سلام
اگر شما بگویید که پولی بابت فروش نگرفته ام به طور ضمنی اقرار به این است که بله فروخته اید ولی پولش وصول نشده پس درصورتی که فروش منتفی باشد باید نسبت به مبایعه نامه ادعای انکار نمایید.
اگه معامله ای هم بوده باشد در صورتی که مشخص گردد اشتباهی یا به تصور امری دیگر اثر انگشت زده اید باطل است درصورتی هم که ثابت گردد از ضعف نفس و بی سوادی شما استفاده شده چه بسا طرف شما به عنوان کلاهبرداری قابل تعقیب باشد

سلام
حسب توضیحات اگر مدعی هستید که از بیسوادی شما سو استفاده شده و نسبت به امضا قرارداد جاهل بودید و یا از اعتماد شما سواستفاده شده است می توانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید.