برای تغییر مجدد اسم دوباره میشه اقدام کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۸ #80381045

سلام من دو ماه پیش برا شناسنامه پسرم اقدام کردم ولی بجای ادوین، آدوین، نوشتن گفتن نمیشه چرا؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،امکان درخواست تنها برای یکبار وجود دارد.

با درود یکبار میتوانید تقاضا نمایید و بس

سلام خیر فقط یکبار می توان اقدام نمود

احتمالا به خاطر خارجی بودن به این شکل تنظیم شده است لذا برای بار دوم تقاضا قابل قبول نخواهد شد

با سلام
ثبت احوال برای تغییر اسم شرایطی دارد که شامل حال شما نمیشود

با سلام
به دلیل اینکه این اسم ریشه فرنگی دارد لذا بر همین اساس این نام در فهرست نام‌های مورد تایید سازمان ثبت احوال وجود ندارد . و به ناچار تلفظ این اسم را با (( آ )) قید مینمایند

طابق قانون ثبت احوال تنها یک بار اسم تغییر پیدا میشه کرد