خریدار مدعی شده که باید یکسال اجاره بها بدهم؛ گفتم که اگر نمی خواهد قرارداد را با جریمه ابطال نماید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۴ #80370832

سلام
یک واحد آپارتمان دو سال پیش پیش فروش کرده ام و باید یکسال بعد تحویل می دادم.
بدلیل اینکه گاز وصل نبود یکسال تحویل به تعویق افتاده است.
خریدار مدعی شده که باید یکسال اجاره بها بدهم.
من هم گفتم که اگر نمی خواهد قرارداد را با جریمه ابطال نماید.
در مبایعه نامه هم پیش بینی جریمه نشده.
تکلیف چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در این خصوص بر طبق ماده ۱۰ قانون مدنی بر اساس قرارداد عمل میشود.

اگر خسارت تاخیر تعهد در قرارداد پیش بینی نشده باشد امکان دریافت خسارت وجود نخواهد داشت .