حداقل نفقه زن چگونه تعیین میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۶ #80365806

حداقل نفقه زن و کودک ۴ ساله در اصفهان در سال ۹۸ چقدر است؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام واحترام
میزان نفقه توسط کارشناس تعیین می شود

سلام رقم ثابتی ندارد . بسته یه شغل و درآمد زوج و نیاز های متعارف فرزند و زوجه و شان زوجه میزان آن متفاوت است . ولی برای سال ۹۸ معمولا حدود ۷۰۰ هزار تومان نفقه بچه و یک میلیون نفقه زوجه تعیین می شود .

ضابطه موجود در تعیین میزان نفقه، بر مبنای شؤونات خانوادگی زن، عرف و عادت همشهری ها، نفقه امثال زوجه و وضع مالی مرد می باشد و در صورت عدم توافق زوجین در میزان نفقه، نظر کارشناس اخذ می گردد.
نفقه فرزند شامل خوراک و پوشاک و مسکن و هزینه تحصیل و درمان فرزند میباشد که طبعا میزان درآمد و وضعیت معیشتی پدر جهت تعیین میزان آن نقش مهمی خواهد داشت
در مورد هر پروند با توجه با شرایط رقم متفاوت است.

نفقه بطور موردی توسط کارشناس تعیین میشود و رقم قطعی در قانون وجود ندارد.