من به دلیل عدم تمکین همسرم حق ازدواج مجدد دارم آیا به استناد ماده ۱۷ خانواده همسرم حق طلاق پیدا می کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۱۴ #80357

سلام
همسر من تمکین نکرد و من اجازه ازدواج مجدد را از دادگاه اخذ کردم .دادگاه بدوی رای داده که به استناد ماده ۱۶ و ۱۷ قانون خانواده سال ۵۳ به زوج اجازه داده میشود برای یکبار دیگر ازدواج دائم نموده و آن را ثبت کند . از طرفی قسمت دوم ماده ۱۷ سال ۵۳ میگوید اگر زوج ازدواج کند زوجه حق طلاق دارد . از طرف دیگر رای وحدت رویه شماره ۷۱۶ سال ۸۹ میگوید اگه با اجازه دادگاه باشه زوجه حق طلاق ندارد . من به قاضی گفتم که باید فقط به قسمت اول ماده ۱۷ استناد میکردین نه کل ماده و تقاضای اصلاح رای کردم قاضی نپذیرفت و گفت تجدید نظر کنین . دادخواست تجدید نظر دادم قرار رد دادخواست صادر شد و گفتن که رای به ضرر زوج نیست که خواسته باشه تجدیدنظر بدهد . به نظر شما آیا تجدید نظر با توجه به رای وحدت رویه نباید رای را اصلاح میکرد ؟اگر من ازدواج کنم زوجه حق طلاق براش پیش نمی یاد با توجه با قسمت دوم ماده ۱۷ قانون خانواده سال ۵۳ ؟آیا می شود به رای صادره از طریق دیگری اعتراض کرد چون خلاف قانون صادر شده و رای وحدت رویه نادیده گرفته شده است ؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای وحدت رویه ملاک هست . واگرشما ازدواج کنید زوجه حق طلاق ندارد