کارمند قراردادی اداره کل بهزیستی مشمول قانون کار هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #80352645

حدود نه سال طی قرارداد مدت معین یکساله با اداره کل بهزیستی استان طرف قرارداد بوده ام، امسال به دلایلی چون نبود اعتبار نمی خواهند قرارداد رو تمدید کنند، هرچند فروردین و اردیبهشت ۹۹ هم بدون قرار داد و با در خواست اداره کار کردم، آیا میتونم به اداره کار شکایت ببرم. یا ارگان دولتی محسوب میشه و اداره کار رسیدگی نمیکنه؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستخدمین به طور کلی یا مشمول قانون کار می‌شوند و یا مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری. در فرض سوال شما، جنابعالی باید به هیئت حل اختلاف کارگر و کارفرما مراجعه کنید و مشمول قانون کار هستید. در واقع هرچند که کارفرما دولت و نهادهای وابسته به آن است ولیکن مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری نیستید.

اگر سال به سال قرارداد تمدید کرده باشید بله طبق قانون کار بودید و این امکان برای شما وجود دارد. نسبت به شرکتی که شکایت طرح می کنید نیز دقت کنید زیرا معمولا این سازمان ها از شرکت های واسط استفاده می کنند.