آیا در اینجا کسی تحت عنوان مقصر شناخته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۸ #80321034

باسلام...

در صورتی که در یک درگیری ساده خانوادگی میان پدر و پسر؛ پدر به دلیل بیماری خفیف و مادرزادی قلبی و بر اثر استرس و هیجان ناگهان سکته کرده و منجر به مرگ او گردد؛
تکلیف اموال او چه میشود؟
باتشکر..

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بین ورثه تقسیم میگرددو لذا اگر فرد درگیر محکوم ب قتل عمد نشود ارث میبرد

فردی که سبب سکته و مرگ پدر شده به علت قتل از وی ارث نمی برد مابقی فرزندان و همسرش از وی ارث خواهند برد

اموال به ورثه می رسد و فردی که با پدر درگیر شده اگر محکوم به قتل عمد نشود از اموال ارث میبرد