نحوه تخلیه ملک استیجاری با وجود باقی‌ماندن مدت اجاره

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۱ #80320557

با سلام، لطفا راهنمایی بفرمایید. از مدت زمان قرارداد اجاره مسکونی باقیمانده و مستاجر اجاره‌بها را پرداخت نمی‌کند، بابت اجور معوقه شورا شکایت و رای به نفع خواهان صادر شده ولی باز هم مستاجر از پرداخت مطالبات امتناع می‌کند.
دادخواست جدیدی میخوام بدم بابت اینکه دستور تخلیه بگیرم، حالا چون از زمان قرارداد باقیمانده با دستور تخلیه شورا میشه مستاجر رو بیرون کرد یا اینکه باید اول قرارداد توسط دادگاه فسخ بشه و بعد دستور تخلیه صادر بشه؟ ضمن اینکه در قرارداد بابت عدم پرداخت اجاره‌بها حق فسخ قید شده.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
دستور تخلیه فقط با انقضای مدت اجاره امکان پذیر است،شما فقط بدلیل تخلف از قرارداد اجاره میتواند تقاضای حکم تخلیه نمایید که قابل تحدید نظر میباشد.

با سلام و احترام
با توجه به قانون روابط موجر و مستاجر مصوب ۱۳۷۶ تخلیه ملک به علت عدم پرداخت اجاره بها ممکن نمیباشد
ولیکن ممکن است امکان فسخ قرارداد اجاره آن از طریق قانون مدنی وجود داشته باشد که باید مورد برسی قرار گیرد

سلام

موضوع بستگی به مفاد قرارداد دارد و اگر این حق درقرارداد پیش بینی شده باشد امکان اعمال آن وجود دارد

با سلام در صورت عدم اجرای حکم توسط مستاجر برای پرداخت امور معوقه شما می توانید درخواست تخلیه بدهید اما می بایست پول ودیعه را هم زودتر به حساب دادگستری واریز نمایید ...بهتر است مشورت تلفنی بگیرید از همکاران

با سلام
با توضیحات شما امکان دستور تخلیه وجود ندارد . فسخ اجاره نامه را با اظهار نامه به ایشان اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ و تخلیه ملک را مطرح نمایید

سلام
ابتدا داخواست فسخ قرارداد را ثبت نمایید .مطابق قانون تا زمانی که قرارداد به اتمام نرسد نمی توانید دستور تخلیه بگیرید .

باسلام ودرود تا زمانی که موعد یکسال نرسد نمی‌توانید دستور تخلیه دهید فسخ میتوانید آنهم در دادگاه ها زمانبره تا فسخ را از دادگاه بگیرید موعدتون می‌رسد.