در صورت اعتراض همسرم به قرار منع تعقیب بابت فرار از دین امکان دارد دوباره محکوم شوم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶۱ #80299

سلام
بنده سال ۹۱ سه واحد آپارتمان کوچک داشتم دو واحد از آنها را با قول نامه بفروش رساندم و یک واحد دیگر را بدون قول نامه به خواهرم واگذار کردم. و بلافاصله آپارتمانی بزرگتر با ارزشی یه مراتب بیشتر از سه واحد قبلی جهت زندگی همسرم که در آن زمان در قهر بسر می برد و بگفته ایشان خریدم .
ولی متاسفانه مشکلات ما فیصله پیدا نکرد و در نهایت در خراد ۹۳ دادخواست طلاق دادم. لازم بذکراست در همان سال۹۱ ایشان بابت نفقه معوق که حدود دومیلیون تومان بود از بنده شکایت حقوقی کرده بود و اجراییه صادر شده بود .
اینک ایشان در دادگاه کیفری دوفقره شکایت علیه بنده مطرح کرده
اولی ترک انفاق که بنده بابت آن هشت میلیون تومان به ایشان پرداخت کردم و حکم هفت ماه حبس تعلیقی گرفتم . و دومی اتهام فرارازدین نفقه معوق (همان دومیلیون تومان )در بازپرسی هم بابت این اتهام بنده عدم منع تعقیب خورده ام .
لطفا راهنمایی بفرمایید درصورت اعتراض ایشان سرنوشت این پرونده چگونه خواهد بود ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فرار از دین صورت نگرفته است.

اعتراض به قرار منع تعقیب نیاز به کشف دلیل جدید و یا دلایل متقن جهت نقض قرار دارد فلذا نتیجه ای با توضیحات شما نخواهد داشت.

با درود معامله به قصد فرار از دین کیفری محقق نشده است

بااحترام
منع تعقب تکرار میشود

سلام. عنایت داشته باشید که هر یک از طرفین اختلاف چه شاکی و چه متهم در دادسرا حق و حقوقی دارند. شاکی می تواند با توافق با متهم در مرحله تحقیقات مقدماتی درخواست منع و یا موقوفی تعقیب را با توجه به توافق با متهم داشته باشد. اگر شما به تعهدات خود پیرامون موضوع پرونده عمل نکنید همسر شما می توانند در صورت عدم ارائه عذر موجه از سوی شما، یک بار و آن هم تا یک سال پس از صدور قرار موقوفی تعقیب پرونده را به جریان بیاندازد.

سلام
اولا وکلا در مقام تفسیر رای نیستند به دلیل اینکه رای توسط شخص دیگری صادر می شود ولی درخصوص مطلب شما نیز فرار از دین محقق نشده است.

مطابق آنچه در متن سوال آمده فرار از دین محقق نشده و محتملا قرار منع تعقیب تایید خواهد شد