چطور می توانم زودتر معادل ریالی طلب خویش رابگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۷ #80289

باسلام
بنده بعداز گرفتن حکم دادگاه وحکم جلب و رد اعسار به بدهکار رضایت دادم ومالی رابه جای طلبم از وی که نزد شخص ثالثی بود توقیف کردم وقرارشد بعد از به فروش رسانده آن مال توسط فرد ثالث یاخودم از آن محل طلب خود رابگیرم اگر نتوانم بفروشم وفردثالث نیز تلاشی نکند چطور می توانم زودتر معادل ریالی طلب خویش رابگیرم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
از آنجا که مال نزد ثالث را توقیف کرده اید بهتر است از طریق اجرای احکام نسبت به مزایده یا اقدام قانونی مناسب اقدام‌ نمایید و با توقیف شما ایشان عملا نمیتوانند مال را بفروش برسانند و فقط وقت خود را هدر می دهید.

تبدیل صورت گرفته و فقط می تواند در مورد جدید اقدامات حقوقی را انجام دهید.

علی الاصول مال توقیف شده در نهایت به مزایده گذاشته خواهد شد و از محل مزایده پرداخت میگردد .

با توجه به رضایتی که داده اید دیگر نمی توانید اقدامی صورت گیرد

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد چون رضایت داده اید قابل پیگری نیم باشد اما اگر در ارتباط جدید که دارید تخلفی را مشاهده کنید موضع مجدد قابلیت پیگیری را خواهد داشت .

با سلام با رضایت شما دین سابق قابل تعقیب نخواهد بود و رابطه جدید حقوقی حول محور مال جدید ایجاد گردیده که در صورت تخلف باید این موضوع مجدد تعقیب حقوقی شود.