اگر الان عقد محضری کنم وام ازدواج تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #80270596

با سلام
بنده فرزندی دارم که معلول ذهنی و تحت پوشش بهزیستی میباشد. چند سالی هست که ازدواج کرده و با خودم زندگی میکنند همچنین صاحب دو فرزند هم هست. اما ازدواج انها با عقد نامه عادی میباشد الان برای گرفتن وام ازدواجشان میخاهم عقد محضری کنم.محضر دار گفت که باید از دادگاه نامه ببرم به دادگاه مراجعه کردم گفتند باید قیم درخواست بدهد میخاستم بدانم در صورت حضور خودم نیاز به قیم میباشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- با وجود پدر موضوع قیم بلاوجه بوده و نیازی به قیم نامه وجود مدارد .
- اگر نام فرزندان پسرتان در شناسنامه درج نشده باشد ، با ثبت عقد رسمی امکان درخواست وام وجود دارد .

سلام شما در سوالتون مشخص نکردین که پدر محجور هستین یا مادر؟
اگر پدر باشین ولی قهری محسوب میشین و نیاز به قیم نیست ولی اگر مادر محجور باشین باید تقاضای قیمومیت بدین

باسلام
در صورتی که پدر و جد پدری نباشدعموی طفل و اگر ایشان هم رد نماید مادر میتواند قیم طفل شود
در ازدواج به محض عقد در دفاتر ازدواج،زوجین میتوانند اقدام به ثبت نام جهت اخذ وام ازدواج کندد