مالیات بر درآمد حقوق به میزان 10 درصد است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۱۴ #80240147

سلام
من به عنوان یک شخص جهت انجام کار 2 روزه با کمیته امداد وارد شده ام به همراه نیروهای اجرایی خودم برای اینکه دستمزد و حقوق من و نیروهای اجرایی را بدهند می گویند 10 درصد مالیات بر درآمد حقوق به ما تعلق می گیرد آیا درست می باشد؟ در ضمن پرداخت حقوق به صورت کارت هدیه می باشد.
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی مالیات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا در پرداختهای دولتی برای پیمانکاران مبلغی برای مالیات و مبلغی برای بیمه کسر می شود که بین 10 تا 15 % مبلغ قرارداد پیمانکاری بوده و از کل مبلغ کسر می گردد
اگر به عنوان حقوق قرار است مبلغی پرداخت گردد نباید هیچ درصدی کسر گردد
زیرا:
مالیات حقوق سال ۹۸ تا سقف ۲٫۷۵۰٫۰۰۰ تومان در ماه صفر است یعنی هر شخصی که ماهانه دو میلیون هفتصد و پنجاه هزار تومان حق السعی دریافت می کند از پرداخت حق دولت معاف خواهد شد . این مبلغ برای هر سال ۳۳ میلیون تومان است. برای افرادی که دستمزد دریافتی آنها در سال ۹۸ بیش از ۲٫۷۵۰٫۰۰۰ تومان در ماه است، محاسبه مالیات حقوق سال ۹۸ به شکل ذیل انجام می شود.

افرادی که از ۳۳ میلیون تومان تا ۸۲٫۵۰۰٫۰۰۰ سالیانه دستمزد دریاقت می کنند، باید ۱۰ درصد از آن را به دولت بدهند.
اشخاصی که دستمزد انها ۸۲٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان تا ۱۱۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان در سال است، باید ۱۵ درصد پرداخت کنند.
حقوق بگیرانی که ۱۱۵٫۵۰۰٫۰۰۰ تومان تا ۱۶۵میلیون تومان دریافتی سالیانه دارند، باید ۲۰ درصد جمع دستمزد و مزایا را حق دولت بپردازند.
افرادی که ۱۶۵میلیون تومان سالیانه تا ۲۳۱٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان دریافتی دارند، باید ۲۵ درصد به دولت بپردازند.
و در آخر اینکه اشخاصی که بیش از ۲۳ میلیون و ۱۰۰ تومان دریافتی دارند باید ۳۵ درصد آن را به دولت پرداخت کنند.