در صورت دادن استعفا از طرف کارمند کارفرما موظف است سفته وی را به مدت سه ماه نگه دارد آیا این قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۷ #80225

سلام
من در یک شرکت مشغول به کار شدم که بعد از ۱ ماه از من خواسته شد برای بستن قرارداد کاری سفته ای به ارزش ۰۹ میلیون تومان به آنها بدهم، بعد از ارائه سفته شرکت به بهانه های مختلف از بستن قرار داد امتناع کرد، بعداز یک ماه متوجه شدم که شرکت مجوز انجام کار ندارد و تازه دنبال گرفتن جواز فعالیت است، به همین خاطر تقاضای خروج از کار اعلام کردم، که اونها به دلیل رد کردن بک ماه بیمه از من خواستن رسما استعفا بنویسم ولی سفته من و مسترد نکردن و میگن ما به طور قانونی حق داریم سفته رو ۲ ماه نگه داریم، آیا با توجه به اینکه هیچ گونه قراردادی با من بسته نشده و هیچ نوشته ای که این سفته بابت چی گرفته شده از من ندارند، میتواند این کار رو انجام بدهند؟من چطوری میتونم سفته ام رو پس بگیرم؟

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام در قوانین هیچ گونه پیش بینی خاصی برای مدت نگهداری سفته یا اصل نگهداری آن بعد از منتفی شدن قرارداد کار وجود ندارد و هر چیزی قراردادی و توافقی است و در صورتی که توافق و قراردادی وجود نداشته باشد اصل امانی بودن است و سما بایستی طی اظهارنامه ای ان را مطالبه نموده و در صورت امتناع مبادرت به تعقیب حقوقی یا کیفری آن نمایید