چگونه حساب بانکی خود را که مسدود است باز کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #80220

با سلام اینجانب حدود سه سال پیش فروش اینترنتی لباس در اینستاگرام داشتم که بعد از مدتی پیج را بستم به دلیل بی کیفیت بودن اجناس ارسالی از چین تا روزی که متوجه مسدود شدن حسابم به مبلغ دویست هزار تومان از طرف پلیس فتا شدم با مراجعه به پلیس فتا مشخص شد فردی این مبلغ را واریز و کالایی دریافت نکرده بود با ان شخص تماس گرفتم و مبلغ واریزی ایشان به اضافه تمام هزینه های رفت و امد و پرونده را برایشان واریز کردم و ایشان هم رضایت دادندمرحله ی بعد باید به دادسرای جرایم رایانه ای می رفتم تا حساب را باز کنند یکبار مراجعه کردم و گفتند قبل از دادرسی برو و یک فیش کسر از حقوق بیار که لازم میشه و من چون فردی رو ندارم که کارمند دولت باشد دیگر نرفتم و بعد از سه سال همچنان حسابم به همان میزان دویست هزار تومان مسدود هست الان می خواهم مجدد مراجعه کنم از انجا که فیش و رسید تحویل اجناس مشتریان دیگر را هنوز نگه داشتم و فقط یک شاکی داشتم حکم من چه خواهد بود از طرف قاضی و اینکه تا بحال هیچ پرونده ای حتی در کلانتری هم ندارم و ایا نداشتن فیش کسر از حقوق مانع رسیدگی به پرونده می شود ؟ لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . اگر در زمان مراجعه به دادسرا از خود دفاع نکرده باشید ، با توجه به این که اتهام شما ظاهرا کلاهبرداری اینترنتی بوده ، در زمره جرایم غیر قابل گذشت می باشد . باید به دادسرا مراجعه کنید و تصمیم بازپرس را جویا شوید .

با سلام عدم مراجعه به دادسرا جهت تعیین تکلیف پرونده اشتباه بوده و ممکن است بدون دفاع شما غیابی در دادگاه محکوم شده باشید بهتر است بدون فوت وقت به دادسرا مراجعه و پیگیر پرونده و سرنوشت آن و احتمال ارسال آن به دادگاه باشید.