از یکی طلب دارم ورشکست شده چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۰ #80217462

با یکی معامله کردم ۱۰ فقره چک مبلغ بزرگ هم داده که همشون رو امضا کرده ولی هیچکدومشون وصول نمیشه و برگشت میخوره و و صادره کننده چکها هم موجود نیستن و همش هم ازم مهلت میخواد و میگه به زودی دستم میاد چند روز پیش برادرش اومد و بهم گفت که رفته اعلام ورشکستگی کرده و دیگه نمیتونی ازش طلبت رو بگیری میخواستم بدونم من باید چیکار کنم و ایا شکایت کنم به طلبم میرسم یا شرایط خاصی داره

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زمانی که تاریخ وحکم ورشکستگی صادر نشده شما میتوانید نسبت به صادر کننده های چک اقدام نمائید.اگر چک شخصیت حقوقی میباشد نام صاحبان امضا را در دادخواست خود به صورت جدا قید نمائید.تا در صورت ورشکستگی بتوانید از صاحبان امضا دریافت نمائید.