علاوه بر شکایت اولیه میتوان شکایت خسارت مالی کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۹ #80206957

سلام در تصادف مقصر ۱۰۰ درصدی طرف مقابل شد .
دیه رو کامل بیمه پرداخت کرد . ولی برای خسارت موتور میگه ۲۰۰ میدم اونم چون دست خالی نری درصورتی که موتور کلا داغون شده و ۴ ملیون خرج داره که یک ملیونش رو برای اینکه موتور سرپا بشه پرداخت کردم که به کارام برسم فاکتورش رو هم دارم .
حالا وقتی بیمه خسارت مالی رو نمیده میتونم شکایت دیگه ای برای خسارات موتور بکنم؟
همچنین موتور ۴۲ روز پارکینگ بوده و من با موتور کار میکردم و هزینه های رفت و آمد و دادرسی و پزشک قانونی هم هست میتونم شکایتی هم در این باره بکنم؟
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام تمام خسارت ها قابل دریافت می باشد شما بابت مازاد مخارج موتور هم می توانید طبق نظریه کارشناس مطالبه خسارت نمایید و فرد مقابل موظف به پرداخت تمام مخارج می باشد موفق و پیروز باشید

با درود
تمام آنچه در سوال پرسشگر محترم آمده است، قابل مطالبه است (بعنوان خسارات)، لیکن دادخواست دهید

دادخواست حقوقی مطالبه بدین

شما ابتداتامین دلیل نمایید نسبت به ارزیابی ورود خسارت سپس براساس نظریه کارشناسی دادخواست مطالبه خسارت نمایید

شما می توانید با تقدیم دادخواست تامین دلیل و با جلب نظر کارشناس در امور وسایل نقلیه وموتوری بدوا خواستار تعیین خسارت و بعد از اعلام نظر کارشناس نسبت به طرح دعوای مطالبه مباغ خسارتی که کارشناس تعیین کرده،اقدام فرمایید

سلام
بله خسارات ناشی افت قیمت و هزینه دادرسی قابل مطالبه است.

سلام و درود
با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست مطالبه خسارت و سایر هزینه های دادرسی نمایید
موفق و موید باشید