در معامله با قولنامه، اگر فروشنده تمام پول را بگیرد، ایا حق دارد از امضا خودداری کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۴ #80205749

سلام
ملکی قولنامه کردیم که حتی کد رهگیری به ناممون خورده ولی فروشنده تمام پول را گرفته و امضا کدرهگیری انجام نمیدهد میگه باید ۹۹ میلیون دیگه بدهید ملک من بیشتر می ارزد.
(در عرض چند هفته که قولنامه شده.)
شکایت کردیم، چکار کنیم کار دادگاه زودتر انجام شود؟؟آیا حق با ماست یا فروشنده؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام صرف امضای قرارداد بدون کد رهگیری کفایت می کند .

با درود فراوان
کدرهگیری مهم نیست اگر قولنامه معمولی را امضا نموده اند کفایت میکند .
اگر هیچگونه قولنامه ای را امضا ننموده است دادخواست اثبات مالکیت و تنفیذ قرارداد بدهید و شهود را به دادگاه معرفی نمایید .

با سلام ووقت بخیر
نیاز به پرداخت مبلغ بیشتر درازای بیشتر شدن مبلغ معامله نیست مگراینکه درمبایعنامه همچین شرطی درج شده باشد عل ایحال اگرشکایت خودرا مطرح کردید باید سیر قانون یخودرا طی کند و مدت به نتیجه رسیدنش بستگی به شعبه رسیدگی کننده دارد .