آیا سهام شرکت از طریق استعلام از اداره ثبت قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۹ #80200260

با سلام و احترام به وکلای گرامی
چند سال پیش یکی از دوستانم شرکت ثبت کرد، برای کارهای پیمانکاری کوچک، اسم من هم تو این شرکت به عنوان سهام دار و عضوی از هیات مدیره نوشت، (جنبه صوری و فرمالیته فقط به خاطر مدرکم)، اما در واقع هیچ سود و زیانی برای من نداشت.
اکنون که دادخواست طلاق داده ام ( زوج ) اگر دادگاه از اداره ثبت استعلام بگیرد، برای مال و اموال بنده.
آیا این سهام که به اسم منه مشخص میشود؟
اگر اقدام به حذف نام خودم از اساسنامه شرکت کنم، آیا فرار از دین محسوب میشود؟
(هنوز جلسه اول دادگاهی رو که چند ماه مونده نرفته ایم)

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل استعلام است .

سلام
در صورتی که نام شما بعنوان یکی از مدیران شرکت در اداره ثبت شرکتها ثبت شده باشد، موضوع قابل استعلام است.
انتقال این سهام در وضعیت کنونی مشمول فرار از دین نخواهد بود.

سهم شما با استعلام مشخص میشه،فعلا فرار دین محسوب نمیشه،ودرنهایت چنانچه صوری بودن محرز کنید تاثیر برشما ندارد