وکیل کانون کارشناسان می‌تواند وکالت کیفری قبول کند؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۶۹ #80175247

سلام، وکیلی که پروانه وکالت کانون کارشناسان دارد می‌تواند پرونده کیفری مثل آدم ربایی قبول کند؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،پروانه وکالت کانون کارشناسان نداریم.دو مرجع صدور پروانه وکالت،کانون وکلا و مرکز وکلا ست کانون کارشناسان رسمی صرفا در پرونده ها که نیاز به نظر کارشناس باشند( حسب رشته تخصصی پذیرفته شده) نظریه کارشناسی می دهند.همین.

باسلام ودرودچه کانون چه مرکز وکلا وکیل پایه یک باشد میتواند

دونهاد که پروانه وکالت می دهند کانون وکلا و مرکز وکلا وکارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضاییه است و البته وکلای پایه یک این دو نهاد امکان اخذ پزونده آدم ربایی را دارند‌.

کانون کارشناسان پروانه وکالت نمی دهد و کانون وکلا پروانه می دهدوهمچنین اگر کارآموز یا وکیل پایه دو نباشد میتواند قبول نماید.

سلام سوال مبهم است اگر شخص وکیل دادگستری است امکان اخذ پرونده دارد

باسلام
درصورتی که شخص پروانه وکالت داشته باشد بله

درود بر شما، دوست گرامی مستحضر باشید که چنانچه ایشان وکیل پایه یک باشند، بله می‌توانند.