ایا میتوانم مجدد دادخواست تعدیل اقساط را بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۳۸ #80172749

با سلام.بنده یکبار بعلت عدم پرداخت اقساط مهریه به زندان رفتم که تقاضای تعدیل اقساط دادم که پذیرفته شد و با دادن پیش قسط ازاد شدم الان قسط اول سر رسید شده و چون اینجانب توانایی پرداخت نداشتم مجدد حکم جلب بنده بعلت عدم پرداخت صادر شده. ایا میتوانم مجدد دادخواست تعدیل اقساط را بدهم رای بنده ۹۷/۱۲/۲۷ صادر گشته و دادگاه تجدید نظر ۹۸/۰۳/۱۲ حکم قطعی داده ایا زمان حکم بدوی جهت دادخواست مجدد ملاک است یا دادگاه تجدید نظر؟ ایا فقط سالی یکبار میتوان دادخواست تعدیل داد یا خیر قانون زمانی ملاک نیست؟ با تشکر از راهنمایی وکلا

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانی درخواست تعدیل اقساط بدهید در اینصورت قبول نمودن درخواست شما با قاضی رسیدگی کننده می باشد.

بله باتوجه به وضعیت فعلی سکه می توانید دادخواست تعدیل بدهید

با سلام
با تایید قاضی،یک ماه پس از آخرین تعدیل،میتوانید درخواست نمایید

بله بعد از گذشت مدتی از پرداخت اقساط چنانچه با افزایش قیمت سکه توان پرداخت اقساط تعیین شده را ندارید می توانید دادخواست تعیدل در اقساط مهریه تقدیم دادگاه نمایید.

تقدیم درخواست تعدیل اقساط دارای محدودیت نبوده ولی موکول به پذیرش قاضی است .