چطور اثبات کنم مواد متعلق به من نبوده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۰۸ #80161610

سلام
از داخل ماشین من که داخل پارکینگ پارک بود ۲۰ گرم شیشه پیدا کردن ماشین همیشه زیر پای شوهرمه اما سند به نام منه.من الان باید چه مدارکی داشته باشم که ثابت کنم مال من نبوده.اثرانگشت شوهرم روی مواد بوده و مقداری هم از اون مواد داخل جیبش بوده

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر زمانی که خودرو در دست همسرتان بوده و مواد کشف شده بود شاید میتوانستید اثبات نمایید همسرتان نیز در این امر دخیل بوده است اما چون خودرو در حال پارک بوده و مالک خودرو شما هستید کار برای شما سخت خواهد بود مگر اینکه بتوانید بیگناهی خود را اثبات نمایید

با توجه به اینکه خودور متعلق به شما می باشد اثبات اینکه ارتکاب جرم توسط شما صورت نگرفته است دشوار خواهد بود لاکن در صورتی که شهودی باشند که شهادت دهند دیگری این مواد را در خودروری شما جاسازی کردند می توانید اقامه دعوی نمایید

سلام
طبق توضیحات شما، مالک خودرو شما هستید و بار مسئولیت این جرم به عهده ی شماست.مگر اینکه بتوانید اثبات کنید ماشین زیر پای شما نبوده

متاسفانه شما محکوم میشوید با توحه به توضیحات ارایه شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، ظاهرا شما مسئول خواهید بود چون خودرو متعلق به شماست و کسی به اون دسترسی نداشته ، در صورت اثبات افترای عملی توسط همسرتون شما تبرئه خواهید شد

سلام
در صورتی که شوهرتان اقرار کند که مواد از او بوده شما مبری از ان جرم هستید و الا با توجه به حساسیت درست بخش قضایی در اینگونه جرایم متاسفانه مجازات شدیدی در انتظار شماست