ه افرادی می توانند به عنوان متقاضی ثبت شرکت باشند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۸ #80160

در مرحله اول ثبت شرکت، نیاز به اطلاعات متقاضی ثبت شرکت می باشد، این شخص متقاضی باید حتما یکی از اعضایی شرکت باشد؟

آیا می تواند شخصی خارج از اعضای شرکت بدون داشتن حق وکالت کار ثبت شرکت را انجام دهد؟

در کل چه افرادی می توانند به عنوان متقاضی شرکت باشند؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام