اگر جهاد شکایت کند و این پرونده به دادگاه برود، حکم تخریب داده میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۹ #80150129

با سلام
یک باغ سند دار داریم مجوز های دیوار کشی و ساخت ساختمان و استخر را دارد از طرف جهاد و همه ی اینها ساخته شده. فقط مقداری محوطه سازی داریم شامل سنگ فرش مسیر رفت و امد به درب باغ حالا جهاد به این محوطه سازی ایراد گرفته اگر جهاد شکایت کند و این پرونده به دادگاه برود، حکم تخریب داده میشود بابت محوطه سازی یا جریمه میکنند فقط؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر فقط محوطه سازی بدون مجوز بوده است فقط امکان قلع و قمع قسمت بدون مجوز به همراه جزای نقدی وجود خواهد داشت . البته با توجه به اینکه نسبت به ساخت بنا دارای مجوز می باشید احتمال موافقت کمیسیون با محوطه سازی نیز وجود دارد که مستلزم پیگیری بیشتر شما می باشد .

دوست عزیز سلام.مطابق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی وباغها ، تغییر کاربری ممنوع است مگر به حکم مراجع قانونی ودر موارد ضروری .که در صورت تغییر کاربری به مراجع قضایی معرفی وپس از احراز تخلف حکم به پرداخت جریمه نقدی یا قلع بنا داده می شود.البته تغییر کاربری نیازمند احراز است وهر اقدامی تغییر کاربری محسوب نمی شود.

با توجه به اینکه تغییر کاربری بدون مجوز از اداره جهاد بوده اداره یاد شده حق شکایت دارد و مجازات آن قلع و قمع و پرداخت جزای نقدی از ۱ تا ۳ برابر اراضی تغییر کاربری داده شده و در صورت تکرار به حد اکثر جزای نقدی و از ۱ تا ۶ ماه حبس مجازات دارد.