ایا اعسار من رد میشود یا باید گواهانی دیگر شهادت بدهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #80139638

باسلام. محکوم به پرداخت هستم. دادخواست اعسار زدم. با گواه و مدرک و استعلام که مالی ندارم. ولی شاکی در همان جلسه اول به شهادت شهودم اعتراض کرد و ثبت شد توسط دادرس. لازم به ذکر است شهود از همکارانم هستن و با قسم به کلام الله مجید واقعییت را گفته اند.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه با بررسی ادله ابرازی تصمیم نهایی را خواهد گرفت نگران نباشید

سلام
دادگاه با توجه به مدارک و اسناد شما و اظهارات شهود تان اتخاذ تصمیم می کند در صورت احراز اعسار شما اعتراض تاثیری ندارد

با سلام
اعتراص حق قانونی طرفین میباشد
اما تصمیم نهایی با قاضی ست.