چگونه از مجازات تهمتی که زدم مبری بشم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #80135356

سلام وقت بخیر .
در یه آپارتمان که متعلق به مادرم هست زندگی می‌کردیم دو سال قبل یه آقای در طبقه ۴ ادعا میکنه که هیات مدیره ساختمان هست . لذا ایشان هر دفعه ادعای شارژ و آب و برق و گاز کرده و ما پرداخت کردیم و قبض دریافت کردیم . بعد از یک سال ما آپارتمان رو تخلیه کرده و دست مستاجر دادیم یک سال هم مستاجر داشتیم و حالا که مستاجر بعدی رو قرارداد بستیم ایشان بعد از دو سال میگوید ۵۰۰ هزار بدهکارین بابت بدهی شارژ آب و برق و ما تسویه تا آخرین روز ها رو داشتم و هنگامی که مستاجر دوم میخواسته اسباب ببره درب ورودی رو قفل کرده و ممانعت کرده از ورود و تا شب مستاجر را راه نداده و کار به کتک و کاری و ضرب و شتم و تهمت کشیده شد من که دختر مالک هستم در واتساپ پیام دادم که این قبض ها کامل هست و عکس قبض ها رو فرستادم و گفتم درب ورود رو باز کن پولی بدهکار نیستی میگفت حق همسرم و بچه ام هست و برادرم حضوری رفته صحبت کرده اصرار اصرار که شما ۵۰۰ هزار بدهکارین و با بردارم کتک و کاری کرده به ایشان گفته من با خواهرت رابطه دارم و به همه همسایه ها اعلام کرده و بنگاهی محل هم اونجا بوده منم عصبانی شدم توی واتساپ گفتم بهش دزد هستی و مشروب خور و حق مردم رو خوردی و اون هم رفته اسکرین از پیام های من گرفته و پیام های خودش رو پاک کرده چندتا از پیام ها رو گذاشته منم پیام ها رو گذاشتم پاک نکردم ولی ناراحتم چون خانم ۳۷ سالمه و مجردم نمیخوام کار به دادگاه برسه در مشاوره پاسگاه گفتم رضایت میدم چون شاغل هستم نمیخوام برام مساله ای بشه ولی اقا قبول نمیکنه و از مادرم برادرم و من سه تا شکایت جداگانه کرده . و میگه پول میخوام . و قبل از این اتقاق موقع تخلیه مستاجر اول کتک و کاری شد و ایشون به همه میگفت این خانواده آدم های درستی نیستن و مدام زنگ میزد و میگفت شما دزد هستین. لطفا راهنمایی کنین . البته من هنوز شکایتی نکردم چون برادرم شکایت کرده و در شکایت خود اسم من و مادرم رو آورده. لطفا راهنمایی کنین با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود نسبت به آنچه بیان شده (شما دزد هستید‌) میتوانید به اتهام افترا طرح شکایت نمایید

سلام
در صورتی که رسید پرداخت دارید اقدام نمایید
شکایت کیفری خود را هم مطرح کنید

درود بر شما، بدوا در خصوص ضرب و جرح و توهین میتوانید از ایشان از طریق دفاتر الکترونیک قضایی اقدام به طرح شکایت نمایید. در خصوص مبالغ پرداختی نیز چنانچه رسید یا فیش واریزی داشته باشید، جای نگرانی نخواهد بود.

-- ابتدا باید مشخص شود که ساختمان مورد اشاره دارای چند واحد است . مطابق قانون در ساختمانهای بیش از ۳ واحد، تعیین مدیریت باید به ترتیب مقرر در قانون صورت بگیرد ال دارای رسمیت باشد .
-- پس از احراز سمت همسایه و تایید مدیریت وی ، باید اسناد بدهی به شما اعلام شود و در صورتیکه از پرداخت شارژ استنکاف نمودید ، مدیر تنها از طریق طرح دعوی حقوقی حق مطالبه شارژ را داشته و اقدام به ایجاد مزاحمت و درگیری و ..... وجاعت قانونی نداشته و قابل پیگرد است .
-- اگر دارای رسید بابت تسویه شارژ هستید جای نگرانی نیست .
-- بابت مزاحمت و ضرب و جرح و توهین و افترا حتما اقدام به شکایت نمایید .

اگر سندی دال بربدهکاری شمادارد ارائه نماید

سلام
زمانی که مستاجر تخلیه می کند باید رسیدی از مدیر ساختمان در خصوص تصفیه شارژ به مالک ارائه دهد.