اگر وکیل برای مهریه بگیرم می توانم اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۲۷ #80128666

با سلام و خسته نباشی خدمت وکلا
من میخوام مهریه م رو اجرا بذارم
1-از طریق دادگاه یا ثبت هزینه هاش متفاوته 2-اگر وکیل داشته باشم می تونم اعسار برای پرداخت هزینه دادرسی (3.5 درصد یا نیم عشر) بدم؟
3-اگر پرداخت کنم چه زمانی باید از زوج مطالبه کنم هزینه ای که پرداخت کردم رو؟
4-نهایتاً اگر بعد از صدور حکم پرداخت مهریه، با بذل مهریه درخواست طلاق بدم، هزینه دادرسی که پرداخت کردم از جانب زوج بهم بر می گردد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
نفقه فرزند پسر بعد از سن ۱۵ سالگی تا زمانی که نتواند معیشت خود را تامین کند با پدر است از طرفی مسکن نیز جزء نفقه محسوب میشود.

با درود فراوان
بله میتوانید وکیل بگیرید
با توجه به اینکه خانم ها برای دریافت مهریه خویش اکثرا توانایی پرداخت هزینه دادرسی را ندارند میتوانید اعسار از پرداخت هزینه دادرسی دهید که پس از صدور رای از زوج دریافت میشود .
در صورتی که هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را پرداخت کنید میتوانید از زوج پس از صدور رای محکومیت ایشان این هزینه را مطالبه کنید .