مرخصی زایمان کارآموز وکالت با عدم پرداخت یک‌سال بیمه تامین اجتماعی

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۶ #80113693

سلام وقت بخیر، من در حدود ۱۰ سال سابقه تامین اجتماعی دارم و الان به عنوان کارآموز کانون وکلا هستم که حدود یکساله بیمه تامین اجتماعی را ادامه ندادم. آیا الان برای استفاده از مرخصی زایمان با حقوق می‌تونم بیمه تامین اجتماعی را ادامه بدم یا همزمان با کارآموزی نمیشه؟ یا از طرف بیمه صندوق حمایت چنین مرخصی با حقوقی پیش‌بینی شده؟

مشاوره حقوقی بیمه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و عرض ادب
وکالت یکی از مشاغل آزاد است و شما با رد کردن بیمه از طریق صندوق حمایت وکلای دادگستری، در رابطه کاری استخدامی یا رابطه قراردادی خاصی با هیچ نهاد، ارگان، سازمان یا موسسه ای قرار ندارید که حقوق بگیر محسوب بشوید و به علت زایمان، به شما مرخصی با حقوق تعلق بگیرد.

ولی اگر شما در ادامه سوابق کاری ۱۰ ساله خود، همزمان با کارآموزی وکالت کانون وکلا، در جایی نظیر یک شرکت یا موسسه یا بانک خصوصی که اشتغال در آنها مشمول ممنوعیت مشاغل وکلا نبوده و خلاف شان وکالت نیز نمیباشد، بطور قراردادی یا غیرقراردادی مشغول بکار هستید که امکان بیمه شدن شما از طریق کارفرما وجود دارد؛ میتوانید به قرارداد کاری خود و واریز بیمه تامین اجتماعی خود از طریق شرکت کارفرما ادامه بدهید و همزمان، با اعلام به صندوق حمایت، از واریز حق بیمه صندوق حمایت وکلای دادگستری نیز معاف گردید و به این ترتیب، هم مجددا بیمه خود را از طریق شرکتی که در آن مشغول بکار هستید، رد می نمایید و هم حسب نوع فعالیت و ارتباط کاری و قراردادی خود با شرکت یا موسسه کارفرما، امکان استفاده از مرخصی بدون حقوق وفق شرایط حاکم بر قانون کار را خواهید داشت.

سلام وقت بخیر همکار گرامی
متاسفانه شامل شما نمی شود.

بادرو د
همکار گرامی بیمه تامین اجتماعی قانون خودرا دارد اگر شاغل بودین میتوانستین از مرخصی زایمان استفاده نمایید ولی دراین مورد خیر