چطور ثابت کنم کتکم زده فقط میخوام شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۵۰۷ #80108121

همسرم بارها و بارها موقع دعوا من رو کتک میزنه نه میتونم به خانوادم بگم نه به کسی چون خانوادم سریع میگن طلاق بگیر، از طرفی هم خسته شدم آثار کبودی رو بدنم نمیمونه چطور ثابت کنم کتکم زده فقط میخوام شکایت کنم بفهمه من هم میتونم از خودم دفاع کنم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت وجود آثار کبودی در بدن ، میتوانید از طریق کلانتری شکایت و صورتجلسه و به پزشکی قانونی معرفی شوید تا پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارجاع گردد و برای اثبات ادعای خود بایستی شاهد یا مدرکی داشته باشید هر چند که اظهارات ضد و نقیض همسزتان نیز دلیلی بر وقوع ضرب و جرح از سوی ایشان خواهد بود .

سلام کاربر گرامی
فعلا آثار ضرب وشتم از بدن شما از بین رفته برای اثبات ادعای خود نظرپزشگی قانونی باید باشه وگرنه منع تعقب صادرمیشه اگردوباره کتک زد بامراجعه به کلانتری درخواست کن به پزشگی قانونی معرفی کنند

سلام
باید شاهد داشته باشید
همسایه ها ایا حاظر به شهادت هستند

پس از درگیری سریعا با فوریت های پلیسی تماس و صورتجلسه دریافت و سریعا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و تحت عنوان ضرب و جرح شکایت نمایید .ضمنا به پیشنهاد خانواده نیز کمی فکر کنید....
....

با سلام بهترین راه تنظیم صورتجلسه توسط پلیس ۱۱۰ میباشد

با سلام در زمان بروز این حوادث سریعا با ضابطین دادگستری (۱۱۰)تماس بگیرید تا صورت جلسه شود تا بتوانید به عنوان یکی از قراین و مدارک در شکایت تقدیمی به آن استناد کنید توجه داشته باشید در زمینه های کیفری قضات به شهادت شهود کمتر توجه میکنند(به دلیل اینکه متاسفانه عده ای در قبال پول شهادت دروغ میدهند هرچند که جز ادله اثبات جرم است)صوت و تصویر نیز جز قرینه برای اقناع وجدان قاضی(نه دلیل)گاهی کارگشا است