برای سلب آسایش و ایجاد مزاحمت از سمت همسایه باید به کجا شکایت کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۸۷ #80101

باسلام اینجانب مالک واحد درهمکف دو مجتمع۵واحدی هستم.چندی قبل تعدادی از واحدها اقدام به تعویض درب پارکینگ خود که در فضای مشاع است کردند که باعث تغییر در نمای ساختمان و ایجاد صدای زیاد این درب ها اسایش مارا صلب کرده است زیرا در هرساعتی ازشبانه روز رفت وامد میکنند چون درب را ریموت دار کردند نمیگذارند بقیه واحدها از این درب که در فضای مشاع است استفاده کنند.همه مالکین ساختمان را بعد از پایانکار با شرایط اولیه خریداری کردند.وانها با تعویض درب جهت رفاه خود نور اتاق خواب واحد مارو گرفتند و صدای زیاد این درب اسایش مارا ازبین برده.لطفا راهنمایی کنید که چطور این مشکل را میتوان برطرف کرد؟باتشکر

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح سوال برای دوسال پیس هست

با درود فراوان
بدلیل اینکه زمان طرح سوال شما مربوط به سالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید ، میتوانید از طریق مشاوره تلفنی مجدد سوالتان را مطرح نمایید تا بصورت رایگان به آن پاسخ داده شود .
با احترام