چه راه حلی رو پیشنهاد میکنین که خریدار نتونه به هیچ طریقی ازش سو استفاده بشه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۹ #80088224

سلام عرض ادب
جسارتا من یه ملک تجاری دارم که قصد تهاتر با میلگرد رو دارم الان خریدار پیدا شده و خواستار تنظیم موبایعه نامه از طرف من هستش به توافق رسیدیم که بعد از عقد موبایعه نامه، صفحه پشت برگه نوشته بشه که فسخ شده هستش و با امضای دو طرف باش. اصل موبایعه نامه رو من نگه دارم و کپی رو به خریدارم بدم که کارهای ادریشو انجام بده حالا سوال من این هستش که ایا با کپی موبایعه نامه خریدار میتونه کپی رو برابر اصل انجام بده و اینکه چه راه حلی رو برای این موبایعه نامه پیشنهاد میکنین که خریدار نتونه به هیچ طریقی ازش سو استفاده بشه؟؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
بهتر است از یک وکیل در خصوص شروط گذاری راهنمایی بخواهید

در قرارداد دو شرط بنویسد . اول تا مدت معینی میلگردها را تحویل دهد دوم این که تنظیم سند و تحویل مغازه منوط به تحویل میلگردها تا مهلت تعیین شده باشد . در غیر این صورت قرارداد منفسخ است .
البته این قرارداد فنی است و باید توسط وکیل دادگستری یا متخصص حقوقی در امور قراردادها برایتان تنظیم شود .

با سلام و احترام به استحضار می رساند وجود اصل مبایعه نامه در تمامی مراحل قانونی که مورد ادعاست الزامیست بنابراین صرف فتوکپی فاقد ارزش قانونی است با این اوصاف وقتی در ظهر ( پشت ) مبایعه نامه مراتب فسخ قرارداد را تایید می نمایید آثار فسخ معامله بر آن مترتب می باشد و هیچگونه نگرانی و ضرر و زیان متوجه شما نیست.

باسلام
کپی برابر اصل شدن اون مبایعه نامه منوط به رویت اصل آن توسط دفتر اسناد رسمی و یا وکیل هست که مهر کپی برابر اصل را روی برگه میزنند
واگر اصل آن نزد شما باشد قادر به برابر اصل کردن آن نخواهند بود مگر به روش غیر قانونی
پیشنهاد بنده برای شما تنظیم توافقنامه ای در کنار اون مبایعه نامه هست که قبل مبایعه نامه توسط هردوی شما با حصور دو شاهد امضا شده سپس مبایعه نامه تنظیم گردد و توافقنامه از لحاظ زمانی تقدم بر مبایعه نامه داشته باشد

سلام
در خصوص سوالتون اولا تا اصل چیزی نباشه مثل سند رسمی یا عادی چه دفاتر اسناد رسمی چه ادارات یا مرجع قضایی با کپی سند چیزیو برابر با اصل نمیکنه
در قسمت دوم سوالتون شما یک وکالت کاری به طرف معاملتون بدین وا سه کارهای اداری اجرایتون
مبایعه نامه یه نو قرارداد بین خریدار و فروشند ولی به نظر من یک قرارداد رسمی در دفتر اسناد رسمی بسته بشه یا همون مبایعه نامه ای که دارید با توجه به مفاد قراردادتون تضمین انجام دادن یا در صورت خسارت پیش بینی بشه
البته مفاد قراردادتون جزئیاتشو کامل نگفتی بیشتر راهنمای کنم

در هر معامله طرفین می خواهند یک عمل حقوقی انجام دهند وعملی ارادی است وصحت معامله دارای شرایط اساسی است و توافق اراده هاست هرچیزی که شما بگی او ممکن است نپذیرد.