ادعا کرده که ملک را طبق سندی عادی خریده، آیا اینطوری دیگر میشود به سند رسمی اعتماد کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۹ #80079170

سلام و عرض ادب
بنده در سال ۹۵ ملکی را خریداری کردم در محضر سند رسمی تنظیم کردم و ملک را تحویل گرفتم در سال ۹۹ برادر فروشنده یک دادخواستی علیه بنده و فروشنده داد مبنی بر ابطال سند رسمی در ان دادخواست ادعا کرده که ملک فوق الاشاره را طبق سندی عادی در سال ۸۸ از برادرش ( فروشنده ) خریده است و شهود دارد
به نظر شما الان دادگاه چه حکمی میدهد؟
من از کجا بدانم که اصلا دو برادر با هم دست به یکی نکرده باشند

ممنون میشم اگر نظر خود را بیان بفرمایید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با توجه به مقدم بودن تاریخ معامله قبل از شما اگر نتوانید ایرادی به صحت آن وارد کنید سند رسمی شما باطل می شود.

در صورتی که قولنامه مقدم بر سند باشد و در دادگاه تنفیذ شود موجب ابطال سند خواهد بود

مدارک عادی در مقابل سند رسمی وجاهت قانونی ندارد مگر ادعای جعل کند که در مورد شما صدق نمی کنید
ماده ۲۲ قانون ثبت ؛ دولت فقط کسی را مالک می شناسد که نام وی در دفتر املاک به ثبت رسیده باشد

به استناد سند عادی نمیتوان سند رسمی را ابطال کرد مگر دلایلی مبنی بر جعل سند رسمی داشته باشد

باید ابتدا قولنامه عادی اثبات شود و روند رسیدگه خاص خود را دارد. اگر ملکی که قبلا فروخته شده مجددا به شما فروخته مرتکب جرم فرش مال غیر شده است و قابل شکایت است