آیا با گذشت ده سال سوء پیشینه رفع می شود ؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۳ #80077

سلام بنده به اتهام جعل یک روز به زندان رفته و با سند آزاد شدم و پس از آن حکم به یکسال حبس تعزیزی دارم . اما خوشبختانه یا متاسفانه از تاریخ قطعیت حکم بیش از ده سال گذشته و من دیگر زندان نرفته ام.آیا یک روز سابقه محسوب می شود و آیا ده سال تاثیری در رفع نداشته است ؟
ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام خدمت شما بزرگوار
عرض گردد بستگی به جرم انجام گرفته شما دارد بعضی جرایم هرگز پاک نخواهند شد اما بیشترین ۷ سال می باشد که بعد از از محرومیت اجتماعی شما نض می شود .

ده سال تاثیری ندارد در رفع سوء پیشینه

بیشترین میزان سوء پیشینه برای محرومیت از حقوق اجتماعی در قانون ۷ سال است.