چه جوری می تونم لیبل بهداشت بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۸ #80068

با سلام
من می خوام با استفاده از امکانات موجود و در منزل، بسته بندی و توزیع ساندویچ های سرد رو انجام بدم.
محصول مورد نظرم رو به یک نان فانتزی معتبر سفارش دادم.
بعد از تولید نهایی ، من بسته بندی و توزیع می کنم.
می خواستم بدونم چه جوری می تونم لیبل بهداشت بگیرم؟ آیا باید جواز کسب بگیرم آیا ملزم هستم به ثبت شرکت؟ آیا ملزم هستم به اجاره محل برای گرفتن لیبل بهداشت؟ ممنون میشم مراحل ورود قانونی محصول من به بازار رو بفرمایید.

مشاوره حقوقی ثبت شرکت سهامی خاص
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشه باشید بدوا بایدبه اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و شرکت خود را به ثبت برسانید سپس به اداره بهداست برای گواهی سلامت اقدام کنید . مکانن مورد نظر هم مهم میباشد که از نظر بهداشتی مقارت با اصول باشد .

با درود فراوان
بایستی از طریق اداره بهداشت اقدام نمایید تا مراحل را متوجه شوید .

با سلام ابتدا می بایست به اداره ثبت شرکتها مراجعه و شرکت را ثبت نمایید وزارت بهداشت مراجعه تا جهت اخذ مجوزهای لازم شما را ارشاد نمایند ضمنا این نکته را نیز خاطر نشان می سازد که به جهت دریافت گواهینامه بهداشت یک سری استانداردها بی‌نظیر محل مورد نظر متراژ آن و حتی ارتفاع سقف آن در نظر گرفته می‌شود