چگونه ثابت کنم وجه پرداختی از طرف بدهکار مربوط به بدهی دیگری بوده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۵۹ #80064880

بابت بدهی شخصی از او ۳۰ میلیون تومن سفته دارم که برای مطالبه آن دادخواست داده ام. جدای ازین ۳۰ میلیون سفته طلبم، مبلغ ۱۰ میلیون هم از او قبلا طلب داشتم که فیش واریزی آن به حساب او را دارم. او ان ۱۰ میلیون را به من برگردانده است. حال نگرانم در دادگاه فیش واریزی ۱۰ میلیون را که به برگردانده بیاورد و ادعا کند بخشی از بدهی مربوط به سفته را برگردانده.
من در دادگاه چطور دفاع کنم که ثابت شود این پرداخت او مربوط به سفته نیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - به هر میزان از بدهی که پرداخت شود ، بهمان میزان از مقدار تعه کاسته میگرد یعنی اینکه اگر آن ده میلیون جزء همین سی میلیون ادعا شود شما بایستی در حال حاضر مبلغ بیست میلیون سفته میداشتی پس وقتی که ایشان اکر ادعا پرداختی از محل سی میلیون را داشته باشد باید از شما درخواست میکرد که مقدار ده میلیون سفته را به ایشان مسترد میکردی ویا اینکه حداقل یک صورتجلسه ای فی مابین تنظیم میشد که در آن ذکر میشد که مبلغ ده میلیون از کل بدهی کسر شده است .علی ایحال از منظر قانون کسی که سی میلیون سفته از دیگری داشته باشد نشان از بدهی صادر کننده سفته میباشد واصل بر بدهکار ومدیون بودن صادر کننده است .

با سلام
فیش و مدارک و ادله خود را در دادگاه بیان نمایید

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌ علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد، اثبات امر بر‌ عهده او است.