از بیمه اعلام شده که به دادگاه برویم، تا قرار منع تعقیب صادر شود و سپس برای اخذ دیه اقدام کنیم، لطفا راهنمایی فرمایید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۰ #80051121

سلام
برادر خانم من تصادفی داشته و مقصر نیز بوده، متاسفانه آسیب دیدگی شدید داشته و الان یک ماه است بیمارستان بستری است و روند ادامه درمان ممکن است طول بکشد، وقتی به بیمه مراجعه کردیم تا از تعهدات بیمه شخص ثالث برای دیه راننده استفاده نموده و قسمتی از هزینه ها را دریافت کنیم، گفتند که باید صبرکنید تا درمان کامل شود و پرونده در دادگاه مختومه شود، گفتیم فعلا علی الحساب مبلغی پرداخت نمایید تا بتوانیم روند درمان را کامل کنیم، گفتند باید به دادگاه بروید و دادخواست بدهید تا برایتان قرار منع تعقیب صادر شود، وقتی صادر شد، بیاورید تا پرداخت نماییم.
لطفا راهنمایی نمایید.

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . پس از طرح پرونده در دادسرا از دادسرا تقاضای مکاتبه با شرکت بیمه جهت پرداخت علی الحساب داشته باشید.

بهتر است به دادگاه اعلام نمایید تا دستور دهد بیمه مبلغی را علی الحساب به شما بپردازد قرار منع تعقیب یعنی اعلام رضایت از شکایت خویش بهتر است اینکار را نکنید .

سلام- در دادگاهی که پرونده تشکیل شده می توانید مراجعه و اظهارات خویش را شرح داده و دادگاه هم طی نامه به بیمه میزان خسارات وارد و کارشناسی شده را اعلام می نماید. قرار منع تعقیب یعنی اینکه مقصر که همان راننده است از نظر قانونی آزاد و بازدداشت یا جلب و سایر موارد را نخواهد داشت/.