حکم را اجرا نمیکنند و میگویند واحد ۹۰متری نشون بده تا صورتجلسه و تحویل شما بدهیم، راهکار شما چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #80050323

داور رای به ساخت و تکمیل و تحویل یک واحد اپارتمان به متراز ۹۰ متر داده است اما شرکت تعاونی واحد ۹۰ متری نساخته و دادورز هم حکم را اجرا نمیکنه میگه واحد ۹۰متری نشون بده من صورتجلسه و تحویل شما بدم راهکار شما چیست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور که بسیار هم ابهام داره و نمسیتوان نظری اعلام نمود اماحسب دریافت ذهنی به محضرتان عرض میکنم که در مورد تفاوت مساحت میتوانید با خرید مابه التفاوت از مساحت مذکور به دادورز محترم کمک کنید یعنی ابتدا از بحث ۹۰ متری خارج شوید و فرض را بر تحویل ملک بدون محاسبه مساحت قرار دهید بعد از مشخص شدن واحد قابل تحویل، مابقی وجه را دادورز محترم میتواند بصورت ماهیانه برای شما تقسیط نماید ( البته تعداد اقساط برای دادورز محدود است ). زیرا دلیل محکم شما قسمت اول حکم است که باید ملکی را تحویل دهندقسمت دوم مساحت را در بر میگیرد .
راهکاردوم میتوانید تعاونی را ملزم به استرداد وجه به نرخ روز ساختمان بکنید . برابر مبلغ پرداختی شما ، به نرخ روز وجه خودتان را مسترد کنید .
موفق خواهید شد نگران نباشید راهکارهای زیادی برای احقاق حق خود دارید