روابط نامشروعی که با تهمت باشد چگونه حکم برائت میتوان گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۸ #79961

سلام. پسری مجرد هستم وسه روز پیش با دوستم که اونم مجرد هست به مجتمعی رفته و داخل واحد شدیم تا یک امانتی را برداشته و از انجا خارج شویم که با همسایگان نزاع کردم.کلانتری امد و مارا به جرم رابطه نامشروع برد پاسگاه و دادگاه. در صورتی که از رابطه ما هم خانواده من هم خانواده خانم در جریان بودن. اما قاضی حتی اجازه نداد والدین باهاش ملاقات کنند. حالا این جرم به چه صورت اثبات شده؟ در صورتی که همچین چیزی وجود ندداشته و هیچ کس ما رو داخل واحد ندیده. فقط توی حیاط مجتمع مارو دیدن.حالا من یک ماهه دیگه قرار بود برم خواستگاری و کارای مربوطه ...اینو به قاضی گفتیم اهمیت نداد. حالا چجور میتونیم حکم برائت بگیریم؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید صیغه موقت را ادعا کنید که بین شما جاری شده است.

با درود فراوان
بگویید صیغه موقت شدید و در دوران نامزدی هستید .

میتونید ادعای نامزدی را مطرح نمایید و ادعا کنید بصورت شفاهی صیغه موقت محرمیت بین شما خوانده شده

با سلام و احترام صرف حضور شما در محیط مشاعی یک مجتمع دلیل اتهام رابطه نامشروع نیست چنانچه برای شما قرار تامین صادر شده باشد باید دید مستندات دیگر دادسرا چه بوده است. شهادت و نزاع با همسایگان هم چنانچه اثبات کننده رابطه باشد قابل استماع است و شهادت به صرف حضور شما در آن محل دلیل اثباتی نیست.