تا چه زمانی باید نفقه پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۰۱ #79950217

با عرض سلام و ادب اینجانب دادخواست الزام به تمکین برای بازگشت همسرم دادم که در در دادگاه حقوقی بدوی به خاطر پرونده ضرب و جرح (با وجود لوث ) رای به نفع خانومم صادر شد و درخواست من رد شد . تجدید نظر خواهی کردم متاسفانه شعبه سوم تجدید نظر رای دادنامه دادگاه بدوی را تایید کرد و به ضررم تمام شد. الان من باید چکار بکنم تا کی باید نفقه پرداخت کنم با وجود اینکه همسرم حاضر به ادامه زندگی نیست و مهریه اش را داره میگیره و طلاق هم نمخیواد بگیره . میگه هم نفقه ام و مهریه ام رو دارم میگیرم و همینجوری میمونم خواهش میکنم راهی جلوی پام بذارید ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بعد از گذشت مدت زمانی دادخواست تمکین نمایید و قبل از آن نیز اظهار نامه ای نیز برای ایشان ارسال نمایید !

اعساربزنید, وبصورت قسطی پرداخت وپس ازگذشت شش ماه تقاضای تمکین مجددبدهید

چاره ای جز طلاق نخواهید داشت

سلام
تا زمانی نفقه بر عهده شما می باشد که زوجه شما باشد

سلام.از آنجایی که با ضرب و جرح عمدی توسط شما مجبور بوده خانه را ترک کند و خوف ضرر جسمی داشته قانون عدم تمکین وی از شما را قانونی دانسته و شما باید نفقه وی را پرداخت کنید.بعد از گذشت مدتی باز مجددا درخواست تمکین بدهید و در دادگاه ابراز کنید که مشکل خاصی ندارید و به لحاظ روحی و روانی سالم هستید و رفتار شما تغییر کرده و قصد ورود آسیب جسمی به همسرتان ندارید تا داگاه وی را ملزم به تمکین کند .بعد از الزام وی به تمکین اگر تمکین نکند دیگر مستحق نفقه نیست و اگر باز ادامه دهد عدم تمکین خودش رو میتوانید تقاضای ازدواج مجدد بدید و ...

سلام
ظاهرا طرح دادخواست طلاق بهترین راه هست چون ایشان از نظر مالی حق و حقوق خود را مطالبه میکند چه بسا بهتر است طلاق بدهید که نفقه ساقط شود

باسلام
متاسفانه در این شرایط چاره ای جز طلاق نخواهید داشت
مهریه که پرداخت میکنید اقلا با طلاق نفقه پرداخت نکنید