قرارداد خانه ای را صوری نوشتیم و الان مستاجر مدعی رهن دروغی شده است،چکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۸ #79856

سلام
بنده حدود ۲ ماه پیش به اصرار فراوان خانمی که برای ثبت نام فرزندش در مدرسه ای خاص اجاره نامه ای صوری به ایشان دادم که البته ثبت شده و ایشان کد رهگیری نیز گرفته است.به مبلغی بسیار کمتر از رهن واقعی خانه ۵۰ میلیون ثبت شده است و اجاره ای اندک.
حال ایشان درخواست پولش را می کند حال آنکه پولی رد و بدل نشده است و در اجاره نامه نیز نوشته شده پول رهن به صورت نقدی پرداخت شده است
این قرارداد ثبت دفترخانه شده و کد رهگیری هم دارد آیا امیدی برای حفظ پول هست؟
تشکر

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید

باید صوری بودن را بتوانید اثبات کنید

با احترام باید صوری بودن معامله را ثابت نمایید

با سلام
با شرایط سختی میتوان ثابت نمود

خلاف مفاد اجاره نامه را شما باید ثابت نمااید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید قرارا داد اجاره بت گردیده شده ات و به اعتار خود بای می باشد .

به دلیل اینکه قرارداد اجاره ثبت شده است لذا دارای اعتبار است.